Marmanworkshop Shopee Online store jual alatganti motor

Assalamualaikum
salam permotoran

Sukacitanya ingin memberitahu anda bahwa kini kedai, store online Marmanworkshop – menjual alat ganti motor kini dibuka di Shopee. Kepada anda ingin support blog CAKAP POMEN MOTOR bolehlah dengan cara membeli produk jualan kami di Shopee, memanglah harga barangan seperti alatganti motor, spanar mekanik yang kami jual tidak setanding seller kilang/kedai besar yang monopoli di shopee, tak kisah bayar lebih sikit kepada kami bererti anda support kami untuk terus maju…terima kasih

Gambar kedai online marmanworkshop menjual alat ganti motor juga alatan mekanik

Alamat kedai kami di shopee ; (Marmanshop)—->  https://shopee.com.my/shopimad

boleh follow kami di Shopee sekarang untuk tidak ketinggalan produk-produk yang akan dimasukkan secara berperingkat dari masa ke semasa.

Perlukan Maklumat Lain? Ini post kami yang top:

Alat ganti motor murah online

Alat ganti dengan harga paling murah saya bagi, boleh beli secara online atau datang terus ke bengkel bagi mereka yang berdekatan.

Ada berita baik, untuk anda pembaca blog ini kerana saya akan beri voucher diskaun yang mana akan dipaparkan pada artikel review produk tertentu. Jadi sering-sering la kunjungi blog Cakap Pomen Motor untuk dapatkan diskaun belian barang.

Sparepart motor bermutu oem atau local

Barang-barang/sparepart motor yang saya letak/jual di store online saya selalu akan saya buat review supaya anda boleh menilai kualiti barangan itu.

Sparepart original oem dan local/murah pun ada. Jangan risau bagi yang tak nak banyak belanja boleh beli barang local ja. Takpa kita review dulu bagus ke tak bagus.

Sekali lagi, terima kasih support!