Stapler Rapid untuk tukar sarung seat motorsikal

Sebagai seorang mekanik motosikal, saya mempunyai banyak jugalah pengalaman yang dengan stapler ni. Telah mencuba beberapa jenama stapler murah pada masa lalu, tetapi selalunya menjadi pembaziran wang. Stapler murah akan berfungsi dengan baik untuk tempoh yang singkat saja, tetapi selepas beberapa penggunaan, ia akan rosak, menjadi beli baru berulang kali. Itulah sebabnya saya mengesyorkan untuk bayar lebih sikit untuk stapler yang berkualiti, boleh dipercayai dan tahan lama seperti R23 Rapid Heavy Duty Metal Staple Gun.

Stapler Rapid

R23 Rapid Heavy-Duty Metal Staple Gun

R23 Rapid adalah stapler Heavy Duty dan ia serba boleh dan berguna dalam pelbagai cara. Walau bagaimanapun, sebagai mekanik motosikal, saya hanya menggunakannya untuk tukar sarung atau balut seat motosikal sahaja.

Ciri-ciri Stapler Rapid

Buatan Sweden. Pastikan beli yang original.

Perlukan Maklumat Lain? Ini post kami yang top:

Apa yang membezakan stapler Rapid R23 adalah pembuatan yang berkualiti tinggi, yang diperbuat daripada bahan keluli. Ia juga mempunyai cengkaman anti-gelincir dan tindakan tanpa gelung, menjadikannya mudah dan selesa untuk digunakan untuk tempoh yang lama.

Selain itu, ia adalah stapler tangan manual, yang bermaksud anda boleh membawanya ke mana-mana, tidak seperti yang satu lagi air stapler atau stapler pneumatik, yang memerlukan menggunakan compressor.

kunci keselamatan: amat berguna memastikan anda tidak membuat sebarang tembakan secara tidak sengaja yang boleh merosakkan kerja.

Walaupun Rapid mungkin berharga lebih daripada beberapa pilihan stapler yang lebih murah, ia adalah pelaburan yang berbaloi untuk sesiapa yang mencari stapler yang tahan lama. Diklaim dengan ketahanan teruji seumur hidup dan pemuatan ringkas tapi padu, R23 Rapid Metal Staple ialah pilihan yang sangat baik untuk mekanik. Barulah cantik tempat duduk tu nanti. Harga sekitar MYR80-100. Link Shopee

https://youtube.com/shorts/rsQkXd8y6Bo?feature=share